Rada/odborný rada - specialista pro práci s osobami s migrační zkušeností, KrP Karlovy Vary (ID 11003294) - 20.10.2024 (uradprace.cz) Karlovy Vary

Náplň práce

Kontakt: Dolejšová Petra Mgr., tel.: 950 125 483
Generální ředitel Úřadu práce České republiky, jako služební orgán příslušný podle § 10 odst. 1 písm. f) zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o státní službě“), vyhlašuje výběrové řízení na služební místo rada/odborný rada – specialista pro práci s osobami s migrační zkušeností v Oddělení zaměstnanosti Odboru zaměstnanosti a EU Krajské pobočky Úřadu práce České republiky v Karlových Varech, se služebním působištěm v Karlových Varech, ID 11003294

Na služebním místě jsou vykonávány zejména následující činnosti:

Poskytování odborného poradenství pro zprostředkování zaměstnání s ohledem na specifika skupiny klientů s migrační zkušeností, včetně kariérového poradenství a tvorby individualizovaných strategií.

Provazování klientů na další služby ÚP ČR a služby dalších aktérů integrace.

Spolupráce na tvorbě průzkumů o držitelích dočasné ochrany a dalších osobách s migrační zkušeností.

Zapojování služeb zaměstnanosti do existujících sítí spolupráce aktérů integrace, navazování nových partnerství s relevantními aktéry na regionální úrovni.

Odborná účast na platformách, poradách a konzultacích, odborná příprava prezentací, seminářů a focus groups na regionální úrovni.

Odborná spolupráce při aktualizaci adresáře regionálních služeb.

Prezentace služeb zaměstnanosti směrem k široké veřejnosti, odborná spolupráce při vytváření komunikační strategie a spolupráce na přípravě a realizaci aktivit (workshopy, prezentace, focus groups) pro cílovou skupinu.

Účast na vzdělávacích kurzech jako cílová skupina.

Další úkoly v rámci Vašeho služebního zařazení plníte dle pokynů přímých nadřízených.
Posuzovány budou žádosti1 o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen „žádost“) podané ve lhůtě do 20. října 2024, tj. v této lhůtě doručené služebnímu orgánu prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Karlových Varech, Závodní 385/98, 360 01 Karlovy Vary, podané osobně na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese, podané v elektronické podobě podepsané uznávaným elektronickým podpisem na adresu elektronické pošty služebního úřadu podatelna.kv@uradprace.cz, nebo podané v elektronické podobě prostřednictvím datové schránky ID xgmzpcw.
Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: „Neotevírat“ a slovy „Výběrové řízení č.j. UPCR-2024/116455-78099805“.
V žádosti je žadatel povinen uvést ID datové schránky nebo elektronickou adresu, na kterou mu budou doručovány písemnosti ve výběrovém řízení.

Karlovy Vary

25280 Kč

Kontakt

Úřad práce České republiky


Kontaktní osoba:
Petra Dolejšová
Tel: 950 125 483



Nabídka je zařazena v regionech:

Nabídka zaměstnání v regionu Karlovy Vary